asco onu 2 için ürünler (9)

ADGA 250

ADGA 250

Kalite cetveli, sertleştirilmiş çelikten yapılmış hassas yaylara sahiptir. Bu, aşınmasız ve kalıcı bir süspansiyon sağlar. Eklem her zaman akıcı ve tam olarak kilitlenebilir durumda kalır. Stabil bağlantıların düşük eğilimi ve hassas yayların hafifliği, onu yüksek ölçümler için mükemmel hale getirir. Geçmeli perçinlerin döner noktası, bir plastik disk üzerinde döner; bu nedenle, eklem bağlantısı sertleştirilmiş yay ile birlikte sürekli yüklemeye dayanacak şekilde tasarlanmıştır. Cetvel parçaları yan kısımlarda frezelenmemiştir, bu nedenle düz bir işaretleme çizgisi çekilebilir. Yakın yerleşimli parçalar, tüm yüksek yüzey alanında ince bir reklam baskısı yapılmasına olanak tanır. Ahşap cetvel 2 m 10 parça İç kısımlarda sertleştirilmiş çelik yaylar bulunan eklemler Parçalar yaklaşık 3,4 x 16 mm 100 adet yaklaşık 10,9 kg brüt.
Matkap başlıkları kupa menteşeleri için

Matkap başlıkları kupa menteşeleri için

Matkap başlıkları kupa menteşeleri için
Lomo embuchado 036

Lomo embuchado 036

Sıcaklıkla işlenmemiş "Lomo embuchado" veya "Caña de lomo" adlı et ürününün hazırlanmasında kullanılan, şarküteri amaçlı katkı maddeleri, baharatlar ve çeşnilerin karışımı. Ürün, 45 günden uzun bir olgunlaşma-kurutma süreci ile üretilmektedir. Format: 200g kutu, 5kg torba
CXSM Bant Spesifikasyonu

CXSM Bant Spesifikasyonu

Tüm CXSM SMD kristalleri için bant ve makaralı spesifikasyon.
Tamamlanmış tedavi katkısı 049

Tamamlanmış tedavi katkısı 049

Şarküteri ürünlerinin hazırlanmasında kullanılan katkı maddeleri ve yardımcı ürünlerin karışımı, kurutulmuş (30 günden daha kısa olgunlaşma süresine sahip olanlar dahil) veya ısı ile işlenmiş et ürünleri için. Tuz ve baharatlar ekleyen tariflerde tamamlayıcı olarak kullanılır. Diğer durumlarda, katkı maddelerinin toplamının üretilen sucuk için izin verilen yasal maksimumları aşmadığından emin olunmalıdır. Format: 6kg kutu
Salchichonal 125

Salchichonal 125

Isı ile işlenmemiş et ürünlerinin üretimi için "Salchichón" veya "Chorizo blanco" olarak adlandırılan "Extra" kalitesinde, yavaş olgunlaştırma teknikleri kullanılarak (6 ile 12ºC sıcaklık ve %78 ile %86 arasında başlangıç nem oranı) hazırlanan katkı maddeleri, baharatlar ve çeşnilerin karışımı. Format: 4kg torba
Morcillol 027

Morcillol 027

Aditifler, baharatlar ve otlar karışımı, şarküteri kullanımı için, "Morcilla" adı verilen ısı ile işlenmiş et ürününün hazırlanması için. Format: 5 kg torba
Yuvarlak matkap başlıkları

Yuvarlak matkap başlıkları

Yuvarlak matkap uçları
Indüksiyon sertleştirme makineleri

Indüksiyon sertleştirme makineleri

Indüksiyon sertleştirme makineleri